Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja

Henkilötietosi kerää Hewlett-Packard Oy, jonka pääkonttori on osoitteessa Piispankalliontie 17, 02200 ESPOO. Henkilötietosi kerätään, jotta Hewlett Packard Enterprise (HPE) pystyy tarjoamaan sinulle hankkimaasi tuotteeseen tai palveluun liittyviä markkinointi-, myynti-, tuki- ja huoltopalveluja (1). Tämän vuoksi henkilötietosi voivat siirtyä myös muille HPE-konsernin tytäryhtiöille niin EU:n alueella kuin sen ulkopuolellekin ja etenkin yhdysvaltalaisten HPE-yrityskokonaisuuksien käyttöön (2). Siirrot ovat turvallisia ja ne suoritetaan HPE:n sitovien tietosuojasääntöjen (BCR), Safe Harbor -ehtojen sekä muiden sovellettavien säännösten mukaisesti. Kuten tietosuojalaissa on määritetty, sinulla on oikeus henkilötietojesi saantiin, korjaamiseen, tarkastamiseen tai niiden käsittelyn kieltämiseen napsauttamalla alla olevaa "Tietosuojaa koskeva palautelomake" -linkkiä. Linkkiä napsauttamalla voit myös esittää kysymyksiä ja/tai lähettää henkilötietojen käsittelyä tai HPE:n sitoviin tietosuojasääntöihin liittyviä oikeuksiasi koskevia kanteluita.

Tietosuojaviranomaisten hyväksymät HPE:n sitovat tietosuojasäännöt muodostavat yhtenäisen ja alan korkeimpien standardien mukaisen tietosuojakäytännön asiakkaillemme ja työntekijöillemme ympäri maailmaa. Lisätietoja HPE:n sitovista tietosuojasäännöistä saat napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

(1) Tietojen käsittelystä annetaan tarkempi kuvaus, kun sovelluksilla kerätään tietoja.
(2) HPE:n yksiköiden luettelo on osoitteessa www.hpe.fi.