Formular de poştă electronică referitor la Confidenţialitate

Vă mulţumim pentru că v-aţi făcut timp să ne trimiteţi un mesaj privind confidenţialitatea HPE. HPE doreşte să protejeze confidenţialitatea clienţilor săi, iar mesajele dvs. sunt foarte importante pentru noi.

Informaţiile date în acest formular vor fi folosite exclusiv pentru a răspunde mesajului dvs. HPE nu va vinde, închiria sau oferi în leasing informaţiile dvs. personale unor terţe părţi. Consultaţi declaraţia noastră de confidenţialitate online pentru informaţii suplimentare.
SOLICITARE DE ANULARE A ABONAMENTULUI: Toate comunicările HPE trebuie să aibă un mecanism de anulare a abonării în partea de jos a mesajului, utilizaţi această caracteristică mai întâi şi completaţi formularul curent numai în cazul în care acesta nu funcţionează cum vă aşteptaţi sau dacă lipseşte.

REŢINEŢI: Acest formular este furnizat numai pentru comentarii şi întrebări legate de confidenţialitatea datelor personale. Orice alte solicitări trimise prin această pagină nu vor fi luate în considerare şi trebuie să fie făcute utilizând pagina de contactaţi-ne.
* = câmp obligatoriu

Subiect: Confidenţialitate