Privacy e-mailformulier

Bedankt dat u de tijd neemt om ons uw feedback te sturen over privacy bij HPE. HPE hecht grote waarde aan het beschermen van de privacy van onze klanten en uw feedback is erg belangrijk voor ons.

De informatie op dit formulier zal alleen worden gebruikt voor het antwoorden op uw reactie. HPE zal uw persoonlijke informatie niet verkopen, verhuren of leasen aan anderen. Raadpleeg onze online privacyverklaring voor meer informatie.
VERZOEK STOPZETTEN ABONNEMENT: Alle communicatie vanwege HPE dient aan het einde van het bericht te zijn voorzien van een koppeling om toezending stop te zetten; we verzoeken u eerst van die mogelijkheid gebruik te maken en alleen dit formulier te gebruiken als de koppeling niet naar behoren werkt of ontbreekt.

OPMERKING: Dit formulier is uitsluitend bedoeld voor opmerkingen en vragen die betrekking hebben op persoonlijke gegevensbescherming. Elk ander verzoek dat met behulp van dit formulier wordt gedaan, zal worden genegeerd en moet worden gedaan met behulp van de pagina Neem contacteer ons.
* = verplicht veld

Onderwerp: Privacy