Φόρμα e-mail περί απορρήτου

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να μας στείλετε τα σχόλιά σας σχετικά με το Απόρρητο στην HP. Η HPE δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου των πελατών της και τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς.

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτήν τη φόρμα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να απαντήσουμε στα σχόλιά σας. Η ΗΡE δεν θα πουλήσει, νοικιάσει ή εκμισθώσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους. Ανατρέξτε στη διαδικτυακή δήλωση περί απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες.
ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: Όλα τα μηνύματα της HPE θα πρέπει να διαθέτουν έναν τρόπο κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος του μηνύματος. Χρησιμοποιήστε αρχικά αυτήν τη δυνατότητα και συμπληρώστε την παρούσα φόρμα μόνο σε περιπτώσεις που ο τρόπος αυτός δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε ή λείπει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παρούσα φόρμα προορίζεται μόνο για σχόλια και ερωτήσεις που σχετίζονται με το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων. Οποιοδήποτε άλλο αίτημα υποβληθεί μέσω αυτής της σελίδας δεν θα λαμβάνεται υπόψη και θα πρέπει να γίνεται μέσω της σελίδας Επικοινωνήστε μαζί μας.
* = υποχρεωτικό πεδίο

Θέμα: Απόρρητο